Jammer, maar noodzakelijk. Er zijn evenwel nog enkele sporten die immuun blijven voor deze globale ‘drooglegging’. In Rusland gaat de Liga Pro FNTR Moscow open onverwijld verder. Een zegen voor wie houdt van snelle actie en scores die bol staan van verrassingen.

Een schat aan beklijvende wedstrijden

Het sportlandschap is dus nog niet helemaal opgedroogd, wel integendeel. Wie een sportieve laatavond snack wel weet te waarderen, kan nog steeds terecht bij het tafeltennis. Er worden dagelijks honderden wedstrijden beslecht over de hele wereld. Ook wie wil wedden op deze wedstrijden, heeft dus een weelde aan opties. De Liga Pro FNTR Moscow Open is momenteel het grootste tafeltennisevent waar volop wordt gespeeld.

De hoeveelheid matches om uit te kiezen is immens. Dat betekent dat oddsmakers en bookmakers onmogelijk alles kunnen bijhouden; dit zorgt voor vele ‘open’ wedstrijden. Tafeltennis heeft ook enkele aantrekkelijke intrinsieke troeven: het is een snelle sport die voor vele mensen leuker is om te volgen dan het iets tragere traditionele tennis of badminton.

Tennis op de Russische tafel: de inhaalrace richting China

Rusland is de thuisbasis van een groot aantal steengoede tafeltennissers, denk maar aan Kirill Skachkov, die mooi op de 66e plaats van de Olympische ranglijst prijkt. Om tafeltennismekka China bij te benen, hebben de Russen wel nog enkele kilometers te gaan. Toch maakt een brede basis van aanstormend talent deze competitie nu enorm interessant. De jonge garde laat van zich spreken en kruidt de competitie met een flinke dosis peper. Doordat er zoveel matchen kort op elkaar volgen, zijn klassementen quasi altijd tijdelijk.

Kenners ontwaren ongetwijfeld wel de juiste patronen en vormpeilen om doordachte voorspellingen mogelijk te maken. Een meer dan valabele optie voor wie zijn of haar geluk eens wil beproeven en hiervoor andere horizonten opzoekt.

Jouw sportinzicht verzilveren? Ontdek de sportweddenschappen op Betway Sports.