Het toernooi wordt gespeeld op hardcourt en vindt plaats van 17 tot 24 oktober. Het is een van de meest recente aanwinsten van de prestigieuze tour. Het evenement trekt de crème de la crème van over de hele wereld aan, waaronder een impressionante lijst van kampioenen zoals Andy Murray, Jo-Wilfried Tsonga en Kyle Edmund. 

Deze aankondiging illustreert de steeds groeiende betrokkenheid van het merk bij de sponsoring van de grootste sportevenementen. De European Open komt in de indrukwekkende tennisportfolio van Betway te staan, naast de Generali Open, Nordea Open, Miami Open, NOVENTI OPEN en de Mercedes Cup. 

Anthony Werkman, CEO van Betway:

“Wij zijn verheugd te mogen aankondigen dat wij een partnerschapsdeal gesloten hebben met de European Open, het enige ATP Tour-evenement van België.” 

“Het toernooi staat nog in de kinderschoenen, maar heeft nu al wat grote namen weten te verzamelen op zijn palmares.” 

“We kijken ernaar uit om dit toernooi te ondersteunen terwijl het uitgroeit tot een topevenement van de ATP Tour.” 

Juan de Dios Aguirre, partner van Tennium, het bedrijf dat eigenaar en organisator is van het toernooi: 

“Sinds de geboorte van het toernooi in 2016 hebben we hard gewerkt om de verschillende aspecten van de organisatie te verbeteren en zo de fans een onvergetelijke ervaring te bieden en de waarde van onze advertentiemiddelen te verhogen.” 

“We zijn trots op deze overeenkomst, die een toonaangevend bedrijf in de branche met zich meebrengt dat de regelgeving van de branche zeer nauwgezet naleeft.”

Jouw sportinzicht verzilveren? Ontdek de sportweddenschappen op Betway Sports.