De nieuwe overeenkomst is een verlening van het partnership dat al loopt sinds 2016. De Croyk Cup wordt zo een van de meest langlopende partnerships van Betway over de hele wereld. 

Met uitzendingen op de “free-to-air”-zenders VRT, VTM & RTL, LED-inventaris bij alle op televisie uitgezonden wedstrijden vanaf de 1/16e finales en extra branding posities voor de finale, geeft de Croky Cup Betway de  gewenste exposure. 

Betway zal ook een reeks activatierechten hebben op Pro League kanalen. 

media

Anthony Werkman, CEO van Betway, is verheugd:

"De Pro League is al vijf jaar een fantastische partner van ons en we zijn verheugd om ons partnerschap van de Croky Cup te verlengen. De Cup heeft vijf verschillende winnaars gehad in de laatste vijf jaar en blijft een opwindende competitie in het Belgische voetbal.  Hoewel er de voorbije twee finales geen publiek was, kijken we ernaar uit om hopelijk de fans te zien terugkeren voor de editie van 2021-2022.”  

Leander Monbaliu, CBO van Pro League, beaamt:

"Deze verlenging is een bevestiging van het succesverhaal van de langdurige samenwerking tussen Betway en Pro League voor de beker, een spannende competitie die wordt gekenmerkt door heroïsche underdog-overwinningen. We kijken ernaar uit om dit geweldige verhaal met Betway voort te zetten."

Voor de laatste noteringen voor voetbal wedden, bezoek Betway Sports.