Duitsland, Frankrijk én Portugal; dat geeft gegarandeerd vuurwerk. De tickets naar de volgende ronde zijn hier dus extra duur. In Hongarije zullen ze een dubbel gevoel overhouden aan deze loting. Ze kunnen zich meten met de absolute top, maar de kans is groot dat het toernooi eerder aan de korte kant zal zijn voor de Hongaren. Verder kan het in deze groep echt alle kanten op!

Hongarije: gewoon genieten?

Tussen deze zwaargewichten maakt Hongarije op papier geen schijn van kans. Gelukkig is het voetbal. Toch vrezen we dat de dappere Hongaren in alle drie groepsgenoten hun meerdere zullen moeten erkennen. Geen schande. Het voordeel is dat deze relatief onbekendere spelers meteen op het allergrootste podium kruipen. Deze wedstrijden worden gegarandeerd kijkcijferexplosies. In zulke omstandigheden krijgt iedere sportman vleugels. Ze moeten in ieder geval het spel nooit zelf maken en kunnen dus azen op de tegenprik. Met Dominik Szoboszlai hebben ze bovendien een begenadigd vrije trap specialist in de rangen. Zal het Hongaarse verzet ons allemaal verrassen?

Portugal: ten dienste van Ronaldo? Of andersom?

Portugal is regerend kampioen. De ploeg is oerdegelijk in alle rangen, laat dat vooral duidelijk zijn, maar om één man kunnen we simpelweg niet heen: Cristiano Ronaldo. De man met de meeste interlands van de hele ploeg, topscorer én uithangbord wil nog (minstens) één keer echt shinen voor zijn land. Het wordt dus uitkijken naar een Ronaldo met nóg meer geldingsdrang dan gewoonlijk. Hij werd zowaar nog nooit topscorer op een eindronde; EK of WK. Het is één van de weinige records die CR7 nog niet op zijn naam schreef. De hele ploeg zal er alles aan doen om hun titel te behouden én om hun held te laten schitteren!

Frankrijk: een wereldkampioen in vorm

Sinds 1994 zijn de Fransen er áltijd bij op een groot toernooi. Een erg fraaie prestatie, opgefleurd met maar liefst twee wereldbekers en één Europese cup. Ook nu hebben de Fransen alle reden om in een nieuwe titel te geloven. Samen met België en Spanje zijn ze torenhoog favoriet. De bloedvorm van Olivier Giroud en dat andere Parijse goudhaantje boezemt elke verdediger angst in. Zelfs in deze ultra-zware groep zijn de Fransen dé ploeg voor groepswinst.

Duitsland: rech de Mannschaft? 

Ook de Duitsers zijn al voor de 26e keer op rij aanwezig op een eindronde. De Mannschaft behaalde eveneens diverse grote successen, maar het laatste WK was een blamage. Als titelhouder werden ze laatste van hun groep en mochten ze Rusland onverwacht snel weer verlaten. Alles wijst erop dat dit een ongelukkige samenloop van omstandigheden was, want Duitsland blijft een te duchten concurrent voor iedere titelpretendent. De grootste vraagtekens hebben te maken met de jeugdigheid van het elftal. Zal de maturiteit van Tony Kroos en enkele andere veteranen volstaan om het hoofd koel te houden?

Voor de laatste noteringen voor voetbal wedden, bezoek Betway Sports.