Het is een internationaal fenomeen, een festival van muziek en onmogelijk om niet van te houden. Dat klopt, het is Eurovisie.

Het soms politieke, maar altijd vermakelijke spektakelstuk wordt sinds 1956 jaarlijks gehouden en is daarmee de langstlopende jaarlijkse internationale muziekcompetitie op televisie ter wereld. Momenteel strijden 52 landen, van San Marino tot Australië en weer terug tot Albanië, elk jaar om de felbegeerde titel van Eurovisiesongfestivalkampioen.

Door zijn lange levensduur heeft het Eurovisie Songfestival al enkele grote hits gelanceerd, waaronder Save Your Kisses for Me - Brotherhood of Man (UK, 1976), Hard Rock Hallelujah - Lordi (Finland, 2006) en Heroes - Mans Zelmerlow (Zweden, 2015).

Nu kan onderzoek van Betway's online casino je mee terug nemen in de tijd om van je favorieten te genieten met de kaart van Eurovisie's Grootste Hits. De kaart bevat het meest succesvolle Eurovisie Songfestival van elk land, gerangschikt op het percentage van het maximaal haalbare aantal punten, en een fragment van het liedje.

Dus, haal de glitters tevoorschijn, zet je luidsprekers harder en herbeleef de grootste hits die Eurovisie te bieden heeft.

Powered by Betway